2016-12-12 06:32:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Betoppanhat az életébe a szerelem

Napi horoszkóp december 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars a Vízöntő jegyében áll. Ma legyen a spontaneitásé a főszerep: ne akarja irányítani a dolgok menetét, önt most a rögtönzések teszik boldoggá. Ha együtt tud működni a munkatársaival, és egy kicsit háttérbe szorítja az egóját, akkor nagy eredményeket érhet el.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A munkahelyén sajnos kellemetlen feladatok várják. Gyorsan el kellene intéznie valamit, de még ötlete sincs, hogyan fogjon hozzá. Nyugalom! A nap végére minden megoldódik.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold az Ikrek jegyében áll, a vidámságát ez még tovább erősíti. Valakit ma kihúz a mélypontról, és még mosolyt is tud varázsolni az ajkára. A saját feladatival jól halad, előre is tud dolgozni kicsit.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A munkabírását és találékonyságát ma csodálja a környezete. Nagyszabású terveit sikerre viszi. Érdekes, izgalmas emberekkel találkozik, az egyik beszélgetés váratlan fordulatot vehet – olyasmi derülhet ki, amit eddig titkoltak ön elől.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ha gyorsan és rugalmasan reagál, akkor nagyon előnyös helyzetben találhatja magát. Ha viszont sokat töpreng, hezitál egy döntés előtt, akkor elillan a szerencséje… Bár este is sok a tennivalója, mégis gyorsan elkészül majd mindennel.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kicsit nehezebb időszaka van szerelmi téren. Próbáljon független lenni, és ne menjen bele előnytelen kompromisszumokba. Ne féljen az egyedülléttől, mert ezzel elriaszthatja azt, aki egyébként vonzódik önhöz.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold az Ikrek jegyében áll, harmonikus fényszöget vet az ön jegyére. Tapasztalatcsere, tudása bővítése és anyagi ügyei vannak ma előtérben. Régóta dédelgetett kívánságai valósulhatnak meg. Találkozói során jó érvekkel tudja meggyőzni a többieket.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az utóbbi időben sok kihívásnak kellett megfelelnie. Úgy érzi, beteg lesz, annyira levert, és fáradt. Ne sajnáljon magától este egy relaxáló fürdőt. Ez lassan visszahozza elveszített energiáit.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ha még nem foglalt a szíve, a szerelem ma váratlanul betoppanhat az életébe. A kezdeti nehézségek ne tántorítsák el, adjon egy esélyt a dolognak akkor is, ha nehezen jön össze a randi. A banki ügyek intézésekor kedvező feltételeket tud magának kialkudni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A karácsony közeledte feszültté teszi, mára is sok elintéznivalója van. Ha teheti, vegyen ki egy szabadnapot, hogy kényelmesen intézhesse a vásárlást. Egyeztessen a párjával, nehogy utólag derüljön ki, hogy ő mást vásárolna a családtagjaiknak.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Nyílt ellenségeskedéssel kell megküzdenie szókimondó természete miatt. Jobb lenne, ha visszavonulót fújna, és nem mérgesítené el a helyzetet az újabb vagdalkozásaival…

Halak: II. 19. - III. 20.
Viharfelhők gyűlnek a feje fölött, csak gyűlnek az elintézni valók a listáján. Kicsit szétszórt mostanában, így nem tud hatékonyan haladni a feladataival. Ossza be jobban az idejét!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: